Nieuws

TS Health Products Gezondheidsbox

In deze tijden van onzekerheid, beperkingen en de plotselinge prioriteit van onze gezondheid, is het belangrijk om jouw medewerkers een steuntje in de rug te geven. Speciaal hiervoor hebben wij een gezondheidsbox samengesteld die bijdraagt aan hun healthy lifestyle. Alles wat je tegenwoordig nodig hebt om de dag door te komen hebben, waaronder een medisch mondmasker van koper, vitamines en handgels, hebben wij in één box weten samen te brengen.

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, sturen wij deze gezondheidsbox direct naar jouw medewerkers toe zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Zonder extra kosten.

Daarnaast doneren wij van elke verkochte box 1,- aan het goede doel en bevat elke box ook diverse kortingscoupons voor nog een extra bijdrage aan de ‘healthy lifestyle’. Wij bieden drie opties voor de gezondheidsbox, Download hier de voorbeelden van de TS Health Products Gezondheidsboxen.

De TS Health Products Gezondheidsbox is:

  • Een geheel op maat samengestelde box, volledig naar jouw eigen wensen
  • Keuze uit meer dan 5.000 verschillende gezondheidsproducten, voedingssupplementen, cosmetica en medische hulpmiddelen.
  • Gepersonaliseerde verzenddoos en een persoonlijke kaart, beide voorzien van uw bedrijfslogo.
  • Diverse kortingsvouchers, die allemaal bijdragen aan een healthy lifestyle.
  • Met een leuke verassing.

Meer weten?

Voor meer informatie of bestellingen kan je contact opnemen met onze Customer Service via contact of bel naar: 0341-462121.

  • Leave a comment