TS HEALTH ACADEMY

Onze Academy is gebaseerd op het kunnen verspreiden en uitdragen van onze passie en kennis over natuurlijke producten en gezondheid. Vanuit de Academy worden er trainingen en cursussen gegeven om deze lifestyle aan nieuwe generaties en iedereen die hierin interesse heeft, door te geven.

De Academy heeft ervaren en enthousiaste sprekers in het netwerk die regelmatig een (online) training of cursus verzorgen. Deze programma’s zijn gericht op therapeuten, drogisterij medewerkers en andere professionals die hun kennis verder uit willen breiden. Ook verzorgt de Academy programma’s voor geïnteresseerden die weliswaar nog geen professional zijn, maar wel graag meer willen leren over de verschillende onderwerpen.

In beide gevallen, professional of niet, gaat het over onze eigen producten als ook over gezondheid en lifestyle in het algemeen. Daarnaast bieden wij als enigen in Nederland een gecertificeerde opleiding van het officiële Bach Centre Institute en werken wij nauw samen met het Schussler celzout instituut. Deze positie en mogelijkheden maken van TS Health Academy dé aangewezen plek om jouw kennisniveau te laten groeien.