TS HEALTH ACADEMY

Onze Academy is geworteld in de passie voor natuurlijke producten en gezondheid en ons streven is om deze passie en kennis te delen en te verspreiden. Binnen de muren van onze Academy organiseren we educatieve programma’s die toegankelijk zijn voor een diverse groep mensen, van nieuwsgierige individuen tot ervaren professionals.

Wat onze Academy onderscheidt, zijn de ervaren en enthousiaste deskundigen in natuurlijke producten en gezondheid binnen ons netwerk. Zij delen regelmatig hun kennis en inzichten in de vorm van boeiende trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Onze programma’s zijn gericht op artsen, therapeuten, drogisten en gezondheidsprofessionals die een verdieping in kennis willen. Daarnaast bieden we programma’s voor geïnteresseerden die weliswaar nog geen professional zijn, maar wel graag meer willen leren over de diverse onderwerpen.

Ons aanbod beslaat een breed spectrum van onderwerpen, waarbij de nadruk ligt op onze natuurlijke producten, maar ook op algemene gezondheid en levensstijl. Bovendien zijn wij de enige in Nederland die een erkende opleiding van het officiële Bach Centre Instituut aanbiedt en werken wij nauw samen met het instituut voor Celzouten-therapie. Deze unieke positie en mogelijkheden maken de TS Health Academy de ideale bestemming om je kennisniveau te verhogen.

Wil je jouw kennis over natuurlijke producten en gezondheid naar een hoger niveau tillen? Klik op de button en ontdek hoe TS Health Academy je daarbij kan helpen.