PARTNER WORDEN

Heb jij een prachtig merk dat naadloos aansluit bij onze inspirerende visie van een “Happy Healthy Life”? Ben jij momenteel op zoek naar een strategische partner die jouw producten op een breder platform kan presenteren en verspreiden? Zoek niet verder! Bij TS Health zijn we altijd op zoek naar buitengewone merken en natuurlijke gezondheidsproducten of cosmetica om ons assortiment te verrijken, zowel in de bruisende markten van de Benelux als het dynamische landschap van het Verenigd Koninkrijk.

Wij begrijpen dat een wederzijds voordelige samenwerking van het grootste belang is. Daarom streven we ernaar om solide partnerschappen te smeden waarin alle betrokken partijen een win-winsituatie ervaren. Met een uitgebreid netwerk van drogisterijen, apotheken en een sterke online en fysieke aanwezigheid, hebben we de capaciteit om jouw merk en producten de zichtbaarheid te geven die ze verdienen.

Hiernaast kunnen we je helpen om de internationale markt te veroveren. Onze mogelijkheden voor export bieden jou de kans om je producten wereldwijd te introduceren, wat jouw merk een kans geeft om te groeien en te gedijen op een mondiaal niveau.

Bij TS Health beschikken we over een toegewijd marketing- en sales team met een schat aan ervaring. We zijn er om samen met jou te brainstormen, strategieën te ontwikkelen en jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen. Onze expertise staat tot jouw beschikking, om gezamenlijk jouw producten met innovatieve campagnes en verkoopbenaderingen te ondersteunen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een eerste ontmoeting. Samen kunnen we de mogelijkheden doornemen voor een partnerschap en kijken naar de mogelijke toekomst voor jouw merk in de wereld van gezondheid en welzijn. Jouw succes is ons succes!

Lees hier het verhaal van een van onze huidige partners.

Stephan Smits
Commericeel Directeur
s.smits@tshealthproducts.nl

Samantha Smits
Operationeel Directeur
sm.smits@tshealthproducts.nl