OVER ONS

Geschiedenis

Wij zijn een familiebedrijf, gezondheid zit in ons bloed en wordt al generaties lang doorgegeven.

Het begon namelijk allemaal met onze opa: Willem Cornelis Smits (1908-1971). Hij was een bekende natuurarts uit Putten en zelfs één van de eerste in Nederland met een Duitse Heilpraktiker opleiding. Mede hierdoor heeft hij geleerd om verder te kijken naar mogelijkheden om een goede gezondheid te kunnen ondersteunen. Zo is hij in de jaren ’30 begonnen met het behandelen van mensen met kruiden.

Patiënten uit heel Nederland kwamen speciaal naar Putten toe om door hem behandeld te worden. De natuurproducten die hij toen zelf al maakte, verkopen wij vandaag de dag nog steeds. Later in de jaren ’50 heeft hij Zonnatura opgericht als postorderbedrijf voor alle patiënten. Zijn zoon Theo Smits was de algemeen directeur van Smits Reform, waar Zonnatura onderdeel van was.

Toen Willem Smits ziek werd besloot zijn zoon, Theo Smits, op zoek te gaan naar iets dat zijn vader kon helpen. Een lange zoektocht waarin veel nieuwe mogelijkheden ontstonden volgde.

Dit was het moment om meer in de richting van supplementen te gaan en besloot Theo Smits om Zonnatura te verlaten en werd op 1 mei 1988 TS Reform BV opgericht door Theo en zijn vrouw Hennie. TS Reform BV richtte zich met name op natuurlijke voedingssupplementen en homeopathische geneesmiddelen.

Met de kinderen van Theo en Hennie Smits wordt de traditie voortgezet. Natasha, Stephan en Samantha werken allemaal in het bedrijf en zijn dagelijks met gezondheid bezig en dragen de gedeelde idealen uit.

Inmiddels is TS Health Products een bedrijf met bijna 50 medewerkers en streven wij allemaal naar een gelukkig en gezond Nederland, België en Engeland.

Dit doen wij door mensen kennis te laten maken over onze merken en producten en deze te distribueren naar zoveel mogelijk detailhandels, therapeuten of rechtstreeks naar consumenten.

Daarnaast willen we ook op andere manieren onze passie en kennis voor natuurlijke gezondheid delen. We hebben inmiddels meerdere bedrijven opgericht welke allen ditzelfde doel hebben; jouw “Happy Healthy Life”.

FAMILIE

Bij TS Health is elke werknemer een schakel binnen de familie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf ook als onderdeel ziet van de TS Health familie. Hoewel iedereen een eigen rol vervult, is elke afzonderlijke functie onlosmakelijk verbonden met het eindstreven. Als ergens een schakel mist, of niet goed functioneert, leidt de gehele familie hieronder.

Het hart van deze familie bestaat uit de familie Smits zelf. Theo, Natasha, Stephan en Samantha.

Theo Smits – oprichter “Het ontwikkelen en uitbrengen van de beste gezondheidsproducten, geeft mij veel voldoening.”

Natasha Smits – TS Health Academy, Bach Flower Remedies therapeut en Kwaliteit consultant “Ik word dagelijks geïnspireerd door de vele wereldwijde therapeutische ondersteuningsmogelijkheden en ik krijg hier dan ook veel energie van. Hier draag ik graag aan bij door het geven van advies, zodat we samen kunnen werken aan een natuurlijke gezondheid en gemoedstoestand!”

Stephan Smits – directie “Een goede gezondheid draagt bij aan jouw persoonlijke geluk. Daar willen wij met al onze activiteiten wat aan kunnen bijdragen. Daarnaast staan wij voor het creëren van een win/win met al onze relaties, leveranciers en klanten. Wij werken dan ook graag met iedereen die op deze manier denkt – zeker voor de lange termijn.”

Samantha Smits – directie “Een healthy way of life kan ook modern en hip zijn. Hierin anderen helpen de juiste balans te vinden is de reden dat ik elke dag weer gemotiveerd aan het werk ga.”

TS health
TS health |
TS health | Yara Photography