TS HEALTH PRODUCTS

TS Health Products is de basis waarmee alles begon. In 1988 is het bedrijf opgericht, toen nog met de naam TS Reform B.V, door Theo en Hennie Smits. Het doel was om bij te kunnen dragen aan ieders gezondheid door het aanbieden van een breed assortiment gezondheidsproducten.

TS Health Products importeert haar producten wereldwijd bij verschillende fabrikanten en distribueert de beste producten hiervan naar de consumenten in de Benelux. Als distributeur is onze voornaamste taak het distribueren van onze producten naar de eindgebruiker; de consument. Dit doen wij voor alle ruim 35 verschillende merken die wij in ons assortiment hebben, wat neer komt op ruim 5.000 producten.

Van voedingssupplementen, homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke cosmetica tot medische hulpmiddelen. Deze producten zijn te vinden in o.a. drogisterijen, apotheken, natuurvoedingswinkels, speciaalzaken, bij therapeuten en natuurlijk online.

TS Health Products beschikt over een eigen laboratorium waar wij zelf kruidentincturen maken en controleren. Wij beschikken over een kwaliteitsteam dat ervoor zorgt dat we alleen de beste producten verkopen van de hoogste kwaliteit met actieve ingrediënten. Daarbij is TS Health Products altijd op zoek naar nieuwe, innoverende en kwalitatief goede producten om toe te voegen aan het assortiment.

ts health products