Lees hier ons laatste salesnieuws!

Graag nemen wij jullie deze maand mee in de lancering van een geheel nieuw merk. Als directie van TS Health zijn we verheugd om ons nieuwste merk, Rio Cosmetics, te introduceren bij onze relaties. Enige maanden geleden hebben wij het merk succesvol gelanceerd online en ook in de UK is deze lijn inmiddels succesvol op de markt gebracht. Dit luxe cosmetica merk belichaamt onze toewijding aan schoonheid, kwaliteit en innovatie. Met trots kondigen we dan ook aan dat we actief op zoek zijn naar nieuwe verkooppunten om Rio Cosmetics te introduceren bij een breder publiek. Als gepassioneerde partners in gezondheid en schoonheid, nodigen we jullie uit om deel te nemen aan deze opwindende reis.

Ook staat deze maand in het teken van stress. Onze recent gelanceerde Bach Rescue Gummies en Capsules, onderdeel van ons Rescue-merk, bieden doeltreffende ondersteuning tegen stress, wat goed van pas komt nu de scholen weer zijn begonnen! Handig om mee te nemen en makkelijk in te nemen.

Hiernaast markeert de recente lancering van de Sambucol campagne een mijlpaal voor ons merk Sambucol. Deze campagne is fris, valt op en reflecteert onze inzet voor gezondheidsbevordering en welzijn voor het hele gezin..
Terwijl we het laatste kwartaal van 2023 betreden, willen we jullie bedanken voor uw het vertrouwen en de fijne samenwerkingen. Samen kijken we uit naar een toekomst vol groei, samenwerking en succes.

Stephan & Samantha Smits
Directie TS Health Products

Himalaya

Speciaal voor onze trouwe Ayurveda fans: een Himalaya giftbox!

Geef de schoonheid van de Himalaya cadeau in jouw winkel! 🏞️ Met trots presenteren we onze Himalaya Giftbox, nu beschikbaar voor

inkoop via jouw vertrouwde regio-accountmanager. Creëer een fijne winkelervaring voor je klanten met deze exclusieve set, ideaal als attent gebaar voor speciale gelegenheden en de naderende feestdagen.

Onze Himalaya Facewash en Skin Cream laten je klanten kennismaken met de luxe van natuurlijke Ayurvedische, terwijl de bijgevoegde jade gezichtsroller een vleugje sereniteit toevoegt aan dagelijkse routine. Dit prachtige assortiment is zorgvuldig samengesteld om te stralen in jouw winkel en harten te veroveren.

Neem vandaag nog contact op ons op op 0341-462121 of met je regionale accountmanager om de Himalaya Giftbox in te kopen en je klanten een onvergetelijke wellness-ervaring te bieden. Ayuverdische huidverzorging wacht op hen, rechtstreeks vanuit de majestueuze Himalaya’s! ✨🎁

 

In deze speciale giftverpakking zit ook de Jade gezichtsroller. Deze:

  • stimuleert de bloedsomloop waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen
  • helpt zwelling te verminderen
  • helpt producten dieper in de huid te dringen
  • kalmerend effect van de jadesteen

 NIEUW: Bach Rescue Capsules

 Bach Rescue Capsules – Balans en Positiviteit voor Emotioneel Welzijn

In de evoluerende wereld van vandaag ervaren we vaak intense periodes van stress, overgevoeligheid en emotionele uitdagingen. Tijdens deze momenten kan het vinden van innerlijke balans en positiviteit een uitdaging zijn. Dit is waar Bach Rescue Capsules een helpende hand bieden. Deze capsules zijn ontworpen om emoties en de geest in balans te brengen, waardoor ze een waardevol hulpmiddel zijn om je emotionele welzijn te ondersteunen tijdens turbulente tijden.

Wat zijn Bach Rescue Capsules?

Deze capsules zijn samengesteld om je te helpen emotioneel en mentaal evenwicht te behouden, zodat je het beste uit je dag kunt halen. Ze bevatten een speciale mix van ingrediënten, waaronder saffraan, vitamines B5 en B12, en L-Theanine. Deze combinatie van natuurlijke componenten is bedoeld om een positieve gemoedstoestand te bevorderen en stress te verminderen.

Wanneer te gebruiken?

Bach Rescue Capsules zijn ideaal voor verschillende situaties:

1. Overgevoeligheid en Emotionele Problemen: Tijdens momenten van overgevoeligheid en emotionele uitdagingen kunnen de capsules je helpen je emoties in evenwicht te brengen en kalmte te vinden.

2. Dagelijkse Stress en Overwerk: In een drukke en veeleisende wereld kunnen stress en overwerk hun tol eisen. Deze capsules kunnen je ondersteunen bij het hanteren van stressvolle situaties.

3. Seizoensgebonden Veranderingen en Moeilijke Situaties: Tijdens seizoensgebonden veranderingen of moeilijke levenssituaties kunnen deze capsules je emotionele veerkracht vergroten.

Proactief Gebruik voor Emotioneel Welzijn

Een opvallend kenmerk van Bach Rescue Capsules is hun proactieve karakter. Door ze regelmatig in te nemen, kun je werken aan het opbouwen van emotionele veerkracht en het behouden van een positieve mindset. Hierdoor kun je de uitdagingen van het leven met meer zelfvertrouwen aanpakken.

Het andere nieuwe product:
Nacht Capsules voor Ontspanning en Slaapmanagement

Naast de harmonie en positiviteit capsules is er ook een capsule voor een rustige nacht. Deze nachtcapsules zijn samengesteld met kalmerende ingrediënten zoals ashwagandha, citroenmelisse, kamille en magnesium, verrijkt met vitamine B6. Ze zijn ontwikkeld om te helpen bij het beter inslapen, vooral tijdens periodes van zorgen en stress. Door een goede nachtrust kun je de dag met vernieuwde energie en frisheid tegemoet treden.

Wanneer te gebruiken?

Bach Rescue Nacht Capsules zijn ideaal voor verschillende situaties:

  1. Slapeloosheid en moeite met in slaap vallen: Bach Rescue Nacht capsules kunnen worden gebruikt om te helpen bij slapeloosheid, wanneer je moeite hebt om in slaap te vallen en ’s nachts wakker ligt (ronddolende gedachten).
  2. Onregelmatige slaappatronen: Bij onregelmatige slaappatronen en een verstoorde slaapcyclus, kunnen deze capsules je helpen om een beter en consistenter slaapritme te bereiken.
  3. Stress en angst voor het slapen gaan: Als stress en angst je ’s nachts wakker houden of beletten om te ontspannen voor het slapengaan, kunnen de capsules helpen om de geest te kalmeren en gemakkelijker in slaap te vallen.
  4. Nachtmerries en onrustige nachten: Bach Rescue Nacht capsules kunnen ook nuttig zijn bij het verminderen van nachtmerries en het bevorderen van meer rustige en ontspannen nachten.
  5. Jetlag: Bij het ervaren van jetlag na lange reizen kan Bach Rescue Nacht helpen bij het herstellen van een normaal slaappatroon en het verminderen van de effecten van tijdsverschillen.
  6. Seizoensgebonden veranderingen: Tijdens seizoensgebonden overgangen waarin daglichturen variëren, kunnen deze capsules je helpen om het slaapritme, als gevolg van veranderingen in natuurlijk licht, te beheersen.

Het is belangrijk op te merken dat Bach Rescue Nacht capsules bedoeld zijn als een natuurlijke benadering om stress en emotionele onrust te verminderen, wat op zijn beurt kan helpen bij het verbeteren van de slaap. Adviseer jouw klant altijd een zorgverlener te raadplegen als zij ernstige of aanhoudende slaapproblemen hebben.

Samengevat:

In de drukke en vaak veeleisende wereld waarin we leven, zijn Bach Rescue Capsules een waardevol hulpmiddel om emotioneel evenwicht, positiviteit en stressvermindering te bevorderen. Met hun zorgvuldig samengestelde ingrediënten bieden deze capsules ondersteuning tijdens intense periodes en helpen ze je om het beste uit elke dag te halen. Of het nu gaat om het omgaan met stress, het bevorderen van een positieve gemoedstoestand of het verbeteren van je slaap!

NOTE: Deze nieuwe Bach Rescue Capsules zijn nog niet voor de Belgische markt beschikbaar. Zodra deze beschikbaar komen laten wij het weten.

Uit assortiment

Deze maand hebben we geen producten die uit het assortiment gaan.

Heb je vragen over  producten die al uit het assortiment zijn en ben je op zoek naar een goed alternatief? Neem contact op met jouw Regio Accountmanager of het Customer Service team.

Contact opnemen?

Wij helpen je graag!

Gelreweg 9 3843 AN HARDERWIJK