De Gouden Capsule Award:
voor de leukste collega’s in de drogisterij/apothekers branche in Nederland en België

🌟 Nomineer nu jouw meest buitengewone collega voor deze TS Health Award!🌟

Is er een collega die je, het afgelopen jaar (2023), keer op keer heeft laten zien dat hij of zij de allerbeste en leukste is in onze branche?
De tijd is gekomen om die uitzonderlijke inzet en toewijding te erkennen. Laat ons weten wie volgens jou deze prestigieuze award verdient!

Waarom zou je jouw collega nomineren?

🏆 Uitzonderlijke prestaties: Deze collega heeft continu uitgeblonken in zijn of haar werk. Of het nu gaat om projecten, resultaten of innovatieve ideeën, hun bijdrage is opvallend.

😃 Positieve invloed: Ze brengen positiviteit, enthousiasme en inspiratie naar de werkvloer. Hun energie werkt aanstekelijk en maakt de werkomgeving aangenamer voor iedereen.

💡 Innovatieve ideeën: Deze collega komt altijd met creatieve oplossingen en ideeën die ons naar een hoger niveau tillen. Ze denken buiten de kaders en inspireren anderen om hetzelfde te doen.

🤝 Teamspeler: Ze zijn niet alleen geweldig individueel, maar ook in teamverband. Ze dragen bij aan een positieve teamdynamiek en stimuleren samenwerking.

🌟 Klantgerichtheid: Hun toewijding aan onze klanten is ongeëvenaard. Ze gaan de extra mijl om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en blijven.

Hoe kun je jouw collega nomineren?

  • Vul het nominatieformulier in en motiveer waarom jouw collega deze award verdient. Je kunt je nominatie indienen via deze link.
  • Vertel het aan andere collega’s! We willen zoveel mogelijk nominaties ontvangen, dus deel dit initiatief met je teamleden.

  Belangrijk: Houd je nominatie geheim! We willen dat deze award een verrassing blijft voor de genomineerde, waardoor het moment van erkenning des te specialer wordt.

  De directie van TS Health zal in de maanden in februari en maart 2024 de winnaars selecteren uit de nominaties én persoonlijk langskomen om de winnaars in het zonnetje te zetten.
  Dit is jouw kans om jouw geweldige collega in de schijnwerpers te zetten en hen te bedanken voor hun bijdrage.

  Laten we samen onze waardering tonen voor die ene collega die het verschil maakt en alles, van sfeer tot omzet, op het bedrijf/in de winkel naar grotere hoogten brengt. Nomineer jouw collega nu en maak van 2024 een jaar vol erkenning en waardering! 🌟

   

  Klik HIER om naar het nominatieformulier te gaan!