Nieuws

TS Health: Een reis door tijd en verandering

Een Interview met Ben en Marleen

In de bruisende wereld van gezondheid en natuurlijke producten is TS Health al geruime tijd een bekende naam. We spraken met twee van onze sales-teamleden, Ben en Marleen, over hun ervaringen, visies en toekomstverwachtingen bij het bedrijf.

Ben draagt per 1 oktober 2023 het stokje over aan Marleen.

Ben’s Decennia van Ervaring

Ben, een vertrouwd gezicht bij TS Health sinds 1 januari 2012, heeft de evolutie van het bedrijf van dichtbij meegemaakt. “Ik wilde werken bij een bedrijf dat kwalitatief goede natuurlijke producten verkoopt en een goede en betrouwbare naam heeft,” legt Ben uit. Zijn motivatie was duidelijk geworteld in het verlangen om deel uit te maken van een organisatie met een gedegen achtergrond én binnen een markt die hem persoonlijk aansprak.

Naast de persoonlijke motivatie, heeft Ben ook getuigd van enkele opmerkelijke veranderingen in de markt. “De traditionele drogisterijen verdwijnen heel langzaam uit het straatbeeld,” merkt hij op. Het verschuiven van fysiek bezoek naar meer contact via mail en telefoon is ook een opvallende trend. Hij wijst op de verandering van rol, waarbij verkopers transformeren in adviseurs en begeleiders, als een andere opvallende verschuiving.

Gevraagd naar wat hij het meest zal missen van zijn tijd bij TS Health, antwoordt Ben met nostalgie: “De gezellige sfeer van het familiebedrijf en het vertrouwen dat gegeven is door het bedrijf, waardoor je heel zelfstandig kan werken.”

En wat zijn Bens plannen voor de pensioentijd? “Uitrusten, de dingen doen waar je meestal niet aan toekomt,” lacht hij. “Vrij zijn op de momenten dat ik dat zelf wil en op zoek naar nieuwe uitdagingen, want de geraniums zijn nog niet klaar voor mij.”

Marleen’s Nieuwe Avontuur

Marleen, een recente aanwinst voor het TS Health-team sinds januari 2023, heeft haar eigen unieke redenen om voor het bedrijf te kiezen. “Een vriendin kwam aan met dit bedrijf, omdat ik op zoek was naar iets anders,” vertelt Marleen. Ondanks haar gebrek aan achtergrond als marketingassistente, vond ze de producten en de industrie erg interessant.

Met een frisse blik kijkt Marleen vol verwachting naar de toekomst. Ze is opgewonden over het vooruitzicht van “een nieuw avontuur aangaan binnen TS Health, nieuwe mensen te ontmoeten en meer kennis opdoen van de producten.” Ze benadrukt de impact die Ben op haar heeft gehad tijdens haar inwerkperiode, waarbij hij haar waardevolle inzichten en tips heeft gegeven om te groeien in haar nieuwe rol als Regio Accountmanager.

Gevraagd naar de producten met de meeste potentie, noemt Marleen onder andere Urtizon, Himalaya, Bach Rescue, Membrasin en Schüssler. Deze selectie getuigt van haar enthousiasme voor het assortiment en haar vastberadenheid om TS Health naar nieuwe hoogten te tillen samen met de relaties.

Een Nieuwe Generatie bij TS Health

Terwijl Ben afscheid neemt van zijn actieve tijd bij TS Health en met pensioen gaat, staat Marleen klaar om haar stempel te drukken op het bedrijf en zijn voortdurende evolutie. Met een combinatie van ervaring (vanuit TS Health) en frisse energie, zal zij samen met het sales-team ongetwijfeld de traditie van kwaliteit en expertise voortzetten die TS Health kenmerkt. De toekomst ziet er helder en veelbelovend uit!

Tot slot willen wij Ben hartelijk bedanken voor zijn inzet en expertise de afgelopen jaren.